SANEERAUS

Piharakennuksen katto repsottaa? Kylppärin laatat ja kalusteet jäivät 70-luvulle, mutta sinä haluaisit tulla tähän päivään? Juuri ostettu uusi koti on muuten kiva, mutta keittiö kaipaisi remonttia? Kesämökin sisäseiniin ja -kattoihin tarvitsisi tehdä panelointi?

Näihin kaikkiin – ja paljon muuhun – löydät osaamisen meiltä! Vuosien aikana olemme toteuttaneet lukuisan määrän saneerauskohteita kylppäriremonteista kokonaisvaltaisiin sisätilojen saneerauksiin.

Yhteistyökumppanimme avulla meidän kauttamme onnistuu myös asbestikartoitukset ja -työt. Joten mikäli epäilet ennen töiden aloitusta, että rakenteissa saattaa olla asbestia, ota yhteyttä.

Muistathan myös kaikkien saneeraus- ja remontointitöiden osalta hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessasi! Kotitalousvähennys voi olla vuonna 2022 maksetuista töistä enimmillään 2250 euroa henkilöä kohden. Voit lukea lisää kotitalousvähennyksestä täältä!

Muistathan myös, että arvio- ja kartoituskäyntimme ovat aina maksuttomia, joten voit huoletta pyytää meiltä tarjouksen, se ei sido sinua vielä mihinkään!

Kaikissa rakentamisen asioissa sinua palvelee:
Tero Nissinen, p. 050 3290 020, tero@ranira.fi